[Garnalennet] cursus

janny gerard du bois indeweer op hetnet.nl
Di Mrt 1 10:25:15 CET 2011


Workshop Waddennatuur in 1 dag
Ervaren natuurgidsen van EcoMare geven een unieke ééndaagse workshop speciaal voor watersporters op drie locaties: Den Helder, Harlingen en Lauwersoog. Wees er snel bij want vol = vol.

De cursus is onder schippers een succes, omdat in korte tijd veel inzicht ontstaat in de werking van de waddennatuur. Naast aandacht voor het ontstaan van de Wadden en het ecosysteem gaan de practica vooral in op het (her)kennen van vogels, vissen en de rijkdom van het bodemleven. 

De workshop is onderdeel van de campagne 'Ik pas op het Wad', die wordt georganiseerd in het kader van het Convenant Vaarrecreatie Waddenzee. Het Watersportverbond, de Vereniging Toerzeilers en de Vereniging Wadvaarders zijn hier actief bij betrokken.

Iedereen kan meedoen 
De workshop is bedoeld voor iedere watersporter. U hoeft niet lid te zijn van een vereniging. Dankzij subsidie kost de workshop slechts 50 euro voor een hele dag, inclusief lunch, koffie, thee en een prachtig naslagwerk. U gaat daadwerkelijk een uurtje het wad op, dus laarzen aan. 

Locaties en data
Harlingen: zaterdag 19 maart
Lauwersoog: zaterdag 26 maart
Den Helder: zaterdag 9 april

Bestellen
Wilt u verzekerd zijn van deelname, doet u dan zo snel mogelijk het volgende: 

  a.. Maak 50 euro p.p. over op ING 44 12 413 t.n.v N. Bout, Sneek onder vermelding van 'Workshop Wadden', uw naam en de locatie van uw keuze. 
  b.. Stuur een email aan workshop op sinnetaal.nl met als onderwerp: 'Workshop Wadden' en uw naam (dezelfde als de betaling). 
Deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst betaling. Zodra uw betaling binnen is, ontvangt u een email met de details van het programma. Dit is tevens uw bewijs van toegang. Mocht u na betaling onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, dan vindt er géén restitutie plaats. Uiteraard vindt restitutie van 50 euro wel plaats wanneer de workshop inmiddels vol is.
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://sigmund.vandervlis.nl/pipermail/garnalennet/attachments/20110301/92227385/attachment.htm>


Meer informatie over de Garnalennet maillijst