[Garnalennet] Vr.mi 14 okt Engelsmanplaat bezoeken en avond lezing

Els Knol-Licht elsweerlicht op gmail.com
Vr Sep 23 18:07:29 CEST 2016


Het is rond, vrijdagmiddag 14 okt organiseert de lustrumcommissie van WSV Lauwerszee een excursie op MS Silverwind naar de Engelsmanplaat. Dit als opwarmertje naar de lezing van die avond in clubhuis ' t Roode Hooft die samen met de Vereniging Wadvaarders in de planning stond. De lezing gaat over de Geschiedenis van de Engelsmanplaat en wordt gehouden door dr. Albert Buursma, historicus en gedegen wadkenner een begenadigd  spreker.

De lezing wordt aangeboden.
Aan boottocht en het georganiseerde eten zijn uiteraard enige kosten verbonden. Op alle onderdelen is afzonderlijk in te schrijven. Dat kan binnenkort op www.lauwerszee.nl
Als boot vol is (140 personen) dan is volgorde van binnenkomst betaling maatstaf. Er zal  ruim ruchtbaarheid worden gegeven aan deze Engelsmanplaattocht bij (wad)vaarders en wadgerelateerde organisaties. 

Hou www.lauwerszee.nl in de gaten

Leden van WSV Lauwerszee en leden van Wadvaarders krijgen binnenkort een persoonlijke email, en als het goedkomt de liggers in jachthaven Noordergat ook.

Els Knol-Licht, 
Namens Lustrumcommissie WSV Lauwerszee 50

Ps vanavond  23 sep in clubhuis briefing voor Najaarswedstrijd op zout. Zaterdag gunstig weer. Kom ook en doe mee.
Zondag organiseert de wedstrijdcommissie Valkenwedstrijdjes, matchracen in zicht van het clubhuis. Doe mee of kom aanmoedigen. Info op www.lauwerszee.nl



Meer informatie over de Garnalennet maillijst