[Garnalennet] Uitnodiging voor de afsluiting van de woensdagavond competitie op woensdag 27 september in het Roode Hooft

Fred Mathee f.matthee op upcmail.nl
Zo Sep 24 13:14:54 CEST 2017


Beste zeilers en belangstellenden,



Woensdag 27 september a.s. is de laatste wedstrijd van de zo succesvolle woensdagavond competitie 2017 en die willen we op gepaste wijze afsluiten.

Het Roode Hooft is al om half zeven open voor iedereen; alle deelnemers ook die de laatste wedstrijd niet meevaren, belangstellenden, thuisfront van de zeilers, potentiele deelnemers voor seizoen 2018….

De wedstrijd start zoals gewoonlijk om 19.30 u. Er wordt vanwege de invallende duisternis een verkorte ronde gevaren zodat iedereen de kans krijgt de haven zonder veel problemen terug te vinden.

We verwachten de zeilers, afhankelijk van de windsterkte, tegen half negen terug in de haven en dan snel naar het Roode Hooft.

De Roode Hooft commissie zorgt voor lekkere hapjes en de prijs voor de winnaar van de competitie zal worden uitgereikt door de voorzitter van de wedstrijdcommissie, Henk van der Leij.

En er is natuurlijk tijd om na te praten over deze competitie waaraan maar liefst 21 boten hebben deelgenomen. Een uitgelezen kans voor nog twijfelende potentiele deelnemers voor 2018 om uit de eerste hand de ervaringen van het afgelopen seizoen te horen.

Een ding zal steeds naar voren komen en dat is de sportieve competitie op het water en het plezier en de gezelligheid na afloop in het Roode Hooft.

Tot woensdag!

Namens de wedstrijdcommissie,

Fred Matthee


---
Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
https://www.avast.com/antivirus
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://sigmund.vandervlis.nl/pipermail/garnalennet/attachments/20170924/95736287/attachment.html>


Meer informatie over de Garnalennet maillijst