[Garnalennet] Toertocht naar Ameland

Gjalt Dupon g.dupon op home.nl
Vr Jun 14 19:47:16 CEST 2019Beste leden van WSV Lauwerszee, belangstellenden en/of geïnteresserde watersporters,

Op Zaterdag 22 juni 2019 organiseert WSV Lauwerszee een toertocht over het wad naar Ameland (Nes). De tocht staat open voor iedereen, al of niet lid van onze WSV. Inmiddels staat een beschrijving van deze tocht op de website. Meedoen kan iedereen met een “waddenwaardige boot” Dat kan ook een motorboot of een ondiep stekend kielschip zijn! Het is geen tocht waarin droogvallen een onderdeel is (althans tot nu toe). Plan is overnachten in de haven van Nes, afsluitend, eventueel naar wens, gezamenlijk eten in het restaurant aan de haven, helaas voor eigen rekening. 
Met deze toertochten hopen we een eventuele drempel voor mensen die kennis willen maken met de “wadvaart” te verlagen. Belangrijk daarbij lijkt ons dat ook ervaren mensen meegaan om als vraagbaak te kunnen dienen. Vandaar hierbij de vraag aan de “doorgewinterde platenschuivers” onder onze leden om mee te gaan.  
Aanmelden uiterlijk op het voorafgaande palaver: Vrijdag 21 juni in het Roode Hooft om 20 uur, eerder per mail op: lauwerszeeeend op ziggo.nl
Uitkijkend naar een mooi weekend, met vriendelijke groet,

Gjalt Dupon
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://sigmund.vandervlis.nl/pipermail/garnalennet/attachments/20190614/421c4b49/attachment.html>


Meer informatie over de Garnalennet maillijst