[Garnalennet] Voorjaarsrace 2019 zaterdag 25 mei

Fred Matthee f.matthee op upcmail.nl
Ma mei 20 07:34:49 CEST 2019


Voorjaarsrace zaterdag 25 mei 2019
De wedstrijd wordt gevaren op het wad tussen Lauwersoog, Schiermonnikoog en Ameland en staat open voor scherpe jachten, platbodems en multihulls. Voor het berekenen van de uitslag wordt voor scherpe jachten en platbodems de SW-factor gehanteerd en voor de multihulls de Texel-yardstick. 

We hebben er voor gekozen om bestaande tonnen voorbij de veerbootroute te gebruiken. Er zijn twee banen uitgewerkt: een ronde, en een grote 8. Tijdens de briefing beslist de wedstijdcommissie welke baan het wordt. De tonnen van de baan worden op de tijdens de briefing aangegeven wijze gepasseerd, de overige tonnen worden aan de vaarwaterzijde gepasseerd. 

Er wordt om 11:00u gestart in de Zoutkamperlaag richting het Westgat. Het gaat er om zo veel mogelijk rondes te varen. Na 15.00u wordt er gefinisht. De boot met de snelste gecorrigeerde gemiddelde rondetijd is de winnaar. 
De wedstrijd staat open voor iedereen, lid of geen lid van onze vereniging. Vanzelfsprekend wordt iedereen die geen lid is van harte uitgenodigd dit alsnog te worden, met alle voordelen van dien.

De briefing is vrijdagavond 24 mei om 20.00u in het Roode Hooft. Informatie en inschrijven via wedstrijd op lauwerszee.nl  Inschrijfkosten is €10,00 per schip. 


Verstuurd vanaf mijn iPhone
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://sigmund.vandervlis.nl/pipermail/garnalennet/attachments/20190520/b332ebee/attachment.html>


Meer informatie over de Garnalennet maillijst